állatbarát szálláshely

Hotelünk sok szeretettel várja az ide látogatókat kis- és nagytestű kedvenceikkel. Szállodánk adottságából fakadóan itt kényelmesen sétáltathatják és játszhatnak háziállataikkal.

Az állatbarát Róza*** Hotel és Apartmanház 1 hektáros udvarral rendelkezik, amelyben kis őspark és hatalmas gondozott füves udvar található. Az udvar kellemes séták és nagy futások ugrándozások színtere lehet.
A Duna közelségét kihasználva kis kedvencével tud együtt úszni amennyiben a tavakat részesíti előnyben úgy a Palatinus tó is kiváló helyszín lehet a nagy lubickolásokra, ami Esztergom-Kertvárosban található.

Tudnivalók:

 • A kutyusok az étterem és wellness részleg kivételével mindent élvezhetnek a hotel területén, de kérjük figyeljenek oda kis kedvencünkre, hogy a hotel berendezésében lehetőség szerint ne tegyenek kárt.
 • Kérjük figyeljünk oda embertársainkra is, akik félhetnek állatainktól és ezt vegyük észre, mielőtt bármi gond adódna.
 • Kérjük a házi kedvencekkel érkező vendégeinket a foglaláskor ezt jelezzék, hogy az erre kijelölt szobákat tudjuk biztosítani.

 

Mit csomagoljunk a kutyának?

Néhány nélkülözhetetlen dolog házi kedvenceink kényelme érdekében:

 • etető és itató tál
 • étel, jutalomfalat
 • ivóvíz,
 • fekhely
 • nyakörv és póráz
 • elsősegélydoboz
 • kedvenc játékok
 • ürülékgyűjtő zacskó
 • gyógyszerek ha szükség van rá
 • hordozó box

Fontos, hogy a kutya erős nyakörvet vagy hámot viseljen, melyen fel vannak tüntetve azonosító adatai, tulajdonos neve és telefonszáma.

Foglalás menüpontunkban máris lefoglalhatja állatbarát szálláshelyét!

Hozza magával házi kedvencét is!

Házi állataink olyanok, mintha családtagok lennének. Akinek van, vagy volt valaha kis kedvence, pontosan tudja, mennyire az ember szívéhez tudnak nőni ezek a kis állatok.

Gondozzuk, neveljük házi kedvenceinket a mindennapok során, és az együtt töltött évek alatt természetessé válik, hogy esténként együtt sétálunk a kutyával, vagy a macska az ölünkbe telepedik, ha a kanapén ülünk. Akinek nincsen házi állata, talán el sem tudja képzelni, mennyire tudunk ragaszkodni kedvenceinkhez, és ők hozzánk, ezért néhány külön töltött nap az állatot és gazdit egyaránt meg tudja viselni.

Állatbarát szálláshelyként pontosan tudjuk, hogy a pihenés csak akkor lehet teljes, ha házi kedvenceink is velünk tarthatnak, ezért úgy alakítottuk ki hotelünket, hogy a környezet megfeleljen a házi állatok számára is.

Mindemellett szeretnénk felhívni minden állatbarát figyelmét szabályainkra, az élhető és valamennyi vendég számára ideális környezet biztosítása érdekében!

Ha állatbarát szálláshelyet keres Esztergomban, várjuk szeretettel a Róza Hotel és Apartmanházban házi kedvencével együtt!

Miért jó kisállatokkal utazni?

rozahotel.hu.16janA lelkes állattartók, akiknek az életük részét képezi egy vagy akár több kisállat, sokszor szembesülnek azzal a kellemetlenséggel, hogy a kiszemelt üdülési célponton nem találnak olyan szállást, ahová magukkal vihetik kedvenceiket is.

Nálunk azonban ezzel sem lesz gondja, panziónk Esztergomban szeretettel várja Önt háziállatával együtt!

De miért érdemes magunkkal vinni kedvenceinket, amikor utazunk?

 • Családtagként kezelt állatainktól ilyenkor sem kell elszakadnunk, közös élményeket szerezhetünk.
 • Nyugodtak lehetünk, hiszen nem kell másra bízni őket.
 • Sok helyen a segítő állat, például vakvezető kutya jelenléte sincs tolerálva, azonban nálunk, állatbarát szálláshely lévén, nincs ilyen probléma.
 • Nem kell állatpanzióba vinnie a kedvencét, ha nincs, aki vigyázzon rá, ezzel pedig jelentős összeget takarít meg.

Utazzon bátran, mi biztosítjuk a szállást Esztergomban Önnek és házi kedvencének is! Ajánlatért, további információkért keressen minket bizalommal és látogasson el hozzánk!

 

Töltődjön fel házi kedvencével együtt!

31013904 - hispanic family taking dog for walk in countryside

Az Ön házi kedvence is olyan, hogy bárhova megy, legszívesebben mindenhova követné? Egy rövid nyaralásra sem tud elmenni kutyája nélkül? Számos helyszínt felkeresett, de nem talált megfelelő állatbarát szálláshelyet?

Ne keressen tovább, hiszen esztergomi panziónk olyan szállást nyújt, amely a gazdik és kedvenceik valamennyi igényét kielégíti!

Állatbarát szálláshelyünk garantált pihenést biztosít kutyával érkező vendégek számára is. Mi tudjuk, hogy nem csupán a gazdik szeretnek feltöltődni, hanem a kis házi kedvencek is. Nagy öröm a kutyák számára, ha a megszokott otthoni környezetből kimozdulva új helyeket fedezhetnek fel, szinte jobban tudnak örülni egy-egy ilyen kiruccanásnak, mint a gazdik. Ilyenkor szaglásszák, ami éppen az útjukba akad, futkároznak és vakkantgatnak. Ne fossza meg ettől az élménytől házi kedvencét!

Töltődjön fel esztergomi panziónkban, és ne hagyja otthon kutyusát sem! Bátran keressen fel minket, és foglaljon szobát állatbarát szálláshelyünkön!

 

 ornament2